Wuliepoch Culture Center by Yingfan Zhang and Xiaojun Bu

Yingfan Zhang and Xiaojun Bu Illustrates The Wuliepoch Culture Center Culture Center

Yingfan Zhang and Xiaojun Bu, the project leader of the awarded design Culture Center:WuliEpoch Culture Center by Yingfan Zhang and Xiaojun Bu says, The project is located on a triangular lot, where still a set of showrooms functions need to be fit in. Designers place three axes to divide up the street front of the site, and various scales of landscape and court yard spaces are formed. Along the path of circulation, a ramp connects programs of urban exhibition hall, tea bar, bar, and skating rink together. The ramp continues to spiral up to the VIP room and the Mock-up exhibition area on the second floor. The visitors can walk easily inside and outside the building to experience the amazing landscape..

Wuliepoch Culture Center by Yingfan Zhang and Xiaojun Bu Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=77030

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Industrial homepage.

Salone del Design
Copyright © 2010 - 2019 Design Industrial - designindustrial.net - All Articles